torsdag den 11. september 2014

Mother Jones Interwiev

·         Hvad beskriver Ninja at Zef er?
Han beskriver det som underklassestilen i Sydafrika. Zef har været en fornærmelse i lang tid. - Det er næsten ligesom at sige at man er en bunke lort.
·        Hvad blev Zef "født" af?
Det startede rigtigt i 90'erne, da der begyndte at ske så mange nye ting, som ny teknologi, hiphop og rave/elektronisk musik. Før i tiden så alting lidt mere pænt ud. Så man kan sige at Zef kom af at rap overtog country musik.
·        Hvordan har afrikaanerne taget imod det?
Til at starte med syntes de ældre afrikaanere at det var helt forfærdeligt, og en rigtig dårlig repræsantion af Sydafrika. Men børnene elsker det. Nu synes de ældre også at det er ok. - Fordi afrikaansk bare har været et sprog der var ved at uddø, og som ingen kendte, men nu er der mange der synes at det er sejt og prøver at lære det. Og også fordi at selvom Zef er underklasse-stilen i Sydafrika, så ér der alligevel Sydafrikas kultur.
·        Hvad ændrede alt for Ninja?
Det var sætningen "stop making these clever jokes and say something real, that people can connect to emotionally," der fik Ninja til at se at det musik han lavede før i tiden slet ikke havde noget personligt i sig. Det var bare alt muligt forskelligt lort. Så han besluttede sig for at smide alt det væk han havde lavet før, og så begynde at lave noget der var mere personligt. Det var 3 år før Die Antwoord blev til.
·        Har det ændret Yolandi's livsstil at hun har fået flere penge nu?
Nej ikke rigtigt. Hun er stadig helt den samme person. Det eneste der rigtigt har ændret sig er at hende og Ninja før i tiden måtte spørger deres venner om tjenester og måske om de måtte låne penge til noget. Nu kan de betale dere venner til at hjælpe dem. Og nu da de har flere penge kan de lave musikvideoer i meget bedre kvalitet end de kunne før. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar